Ochrana spotrebiteľa v leteckých službách - Homroková, Marta; Kořánová, Helena, 1947-; Hůlová, Marie, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Bakalárska práca analyzuje právne povedomie spotrebiteľov v leteckej doprave. Hlavným cieľom je pomocou dotazníkového šetrenia zistiť súčasný stav znalostí o právach európskych spotrebiteľov v Českej republike v porovnaní s nemeckými spotrebiteľmi. Zmyslom je zhodnotiť efektivitu informovanosti a navrhnúť prípadne možnosti zlepšenia. Práca sa pri tom opiera o teoretické východiská pre oblasť leteckých služieb a prehľad nosnej legislatívy ochrany spotrebiteľa v úvodných kapitolách.
Vedoucí práce: Helena Kořánová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses