Technologie přenosných tabletů - Dvořák, Milan (2013)
Bakalářská práce se zabývá možnostmi přenosných tabletů. Zaměřuje se na popis hardwaru přenosných tabletů, operační systémy, aplikace a aktuální situaci na trhu. Práce také porovnává konkrétní tablety a dává doporučení pro jejich výběr. Součástí práce je i výsledek provedené ankety, zjišťující rozšíření přenosných tabletů mezi studenty českých vysokých škol a jejich názory k používání