Technologie přenosných tabletů - Dvořák, Milan; Pokorný, Pavel, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Vlnas, Pavel (2013)
Bakalářská práce se zabývá možnostmi přenosných tabletů. Zaměřuje se na popis hardwaru přenosných tabletů, operační systémy, aplikace a aktuální situaci na trhu. Práce také porovnává konkrétní tablety a dává doporučení pro jejich výběr. Součástí práce je i výsledek provedené ankety, zjišťující rozšíření přenosných tabletů mezi studenty českých vysokých škol a jejich názory k používání
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: tablety (počítače); Microsoft Windows 8 (operační systém); Android (operační systém); Apple iOS (operační systém); management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tablet computers; Microsoft Windows 8 (operating system); Android (operating system); Apple iOS (operating system); bachelor's theses