Srovnání možností zajištění na stáří v kontextu důchodové reformy - Kaparykha, Kanstantin (2013)
Cílem mé bakalářské práce pro níž jsem si zvolil téma "Srovnání některých možností zajištění na stáří v kontextu důchodové reformy" je porovnat životní pojištění, penzijní připojištění a doplňkové penzijní spoření z hlediska jejich schopnosti být vhodnými instrumenty zabezpečení na důchod. Nastíněním základních teoretických východisek těchto instrumentů, zapojením aktuálních změn v souvislosti se spuštěním důchodové reformy a srovnávací analýzou oblastí, jež mají vliv na vybrané možnosti zajištění se na důchod, zhodnotím vhodnost posouzených produktů být zdrojem dodatečných úspor ve stáří.