Analýza společnosti Šumperská nemocnice, a.s. a hodnocení kvality poskytovaných služeb - Klimková, Martina; Lešetický, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Jankůj, Miroslav (2013)
Cílem práce bylo provést analýzu společnosti Šumperská nemocnice a.s. prostřednictvím jednotlivých komponent a působících faktorů, které vycházejí ze studie M.S.S. Mortona, doplnit ji o analýzu vybraných finančních ukazatelů a hodnocení kvality poskytovaných služeb této nemocnice. Hodnocení kvality poskytovaných služeb bylo provedeno prostřednictvím dotazníkového šetření spokojenosti hospitalizovaných pacientů dle vlastní metodiky, která vychází ze studie Pickerova institutu v Bostonu. Na základě zjištění byla navržena doporučení pro management této nemocnice
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: zdravotnický management; management jakosti; zdravotní služby; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; health service management; quality control; health services; master's theses