Cílováni inflace v ČR v podmínkách nízkých úrokových sazeb - Poláková, Aneta (2013)
Tato bakalářská práce na téma "Cílování inflace v ČR v podmínkách nízkých úrokových sazeb" se zabývá měnovou politikou České národní banky a zaměřuje se především na současný problém nízkých úrokových sazeb. Cílem práce je zhodnotit fungování cílování inflace v České republice a analyzovat problém extrémně nízkých úrokových sazeb, které tento mechanismus měnové politiky narušují.