Cílováni inflace v ČR v podmínkách nízkých úrokových sazeb - Poláková, Aneta; Koderová, Jitka; Kučera, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Tato bakalářská práce na téma "Cílování inflace v ČR v podmínkách nízkých úrokových sazeb" se zabývá měnovou politikou České národní banky a zaměřuje se především na současný problém nízkých úrokových sazeb. Cílem práce je zhodnotit fungování cílování inflace v České republice a analyzovat problém extrémně nízkých úrokových sazeb, které tento mechanismus měnové politiky narušují.
Vedoucí práce: Jitka Koderová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses