Insider trading - Šatanová, Martina (2013)
Diplomová práca pojednáva o obchodovaní na základe neverejných informácií (insider trading). Obsahuje genézu regulácie insider tradingu a popisuje špecifiká amerického, českého, japonského a čínskeho trhu s ohľadom na insider trading. Zameriava sa na jeho reguláciu, vyšetrovanie a dokazovanie.