Insider trading - Šatanová, Martina; Musílek, Petr, 1965-; Havlíček, David, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práca pojednáva o obchodovaní na základe neverejných informácií (insider trading). Obsahuje genézu regulácie insider tradingu a popisuje špecifiká amerického, českého, japonského a čínskeho trhu s ohľadom na insider trading. Zameriava sa na jeho reguláciu, vyšetrovanie a dokazovanie.
Vedoucí práce: Petr Musílek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses