Technická analýza - Nepomnyashchiy, Ilya; Blaheta, Petr; Langer, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Práce uvádí čtenáře do problematiky technické analýzy na příkladu měnového páru EUR/USD na mezinárodním trhu Forex. První část práce podává stručný přehled o technické analýze a o Forex trhu obecně. Dále následuje vymezení základních pojmů a nástrojů technické analýzy. Druhá část se věnuje jednotlivým technickým indikátorům a jejich aplikaci na historická data. V závěrečné části je provedena komplexní analýza měnového kursu, jejímž cílem je zjištění, zda souběžná aplikace několika indikátorů vede ke zvýšené efektivnosti technické analýzy.
Vedoucí práce: Petr Blaheta
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses