Metody používané pro validaci v rámci řízení datové kvality - Půta, Tomáš; Pejčoch, David; Kyjonka, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku datové kvality a metody validace, které jsou používané v rámci řízení datové kvality. Cílem práce je vymezení validace v rámci typických činností realizovaných v kontextu řízení datové kvality. Práce se skládá ze čtyř částí. První část obsahuje teoretické vymezení problematiky datové kvality. Druhá část představuje používané validační metody a vymezuje jejich použití. Třetí část je zaměřena na představení teoretického aparátu pro realizaci validace dat na výstupu. Poslední, praktická, část aplikuje představená validační pravidla na uměle vygenerovaná data.
Vedoucí práce: David Pejčoch
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses