Nabídka povinného ručení v České republice - Wiesner, Jiří; Hanzlík, Karel; Červenková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá nabídkou povinného ručení v České republice. První část se věnuje systému pojištění a zařazení povinného ručení do tohoto systému. Druhá část je zaměřena na pojištění odpovědnosti z provozu vozidla, konkrétně na historii a právní úpravu, pojistnou smlouvu, rozsah pojištění, povinnosti pojištěného a zánik pojištění. Třetí část zpracovává Českou kancelář pojistitelů a s ní spojený garanční fond. Ve čtvrté části jsou shrnuty jednotlivé nabídky dvanácti pojišťoven působících na českém trhu, hlavně na základě limitů pojistných plnění, bonusů a možných připojištění. Poslední pátá část porovnává a hodnotí jednotlivé nabídky na konkrétních příkladech.
Vedoucí práce: Karel Hanzlík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses