Srovnání manažerských metod a metod OV - Kapusta, Matyáš; Dlouhý, Martin, 1970-; Kuncová, Martina, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Tato práce se zabývá hledáním společných prvků i rozdílů mezi manažerskými metodami a metodami operačního výzkumu. Zkoumá vztahy mezi využitím obou druhů metod v širších manažerských koncepcích a hledá nejvhodnější prostředky pro řešení manažerských problémů. Cílem teoretické části této práce je představit manažerské i operačně-výzkumné metody a poukázat na podobnosti mezi nimi. Praktická část sestává z posouzení těchto metod na základě ekonomických a manažerských kritérií. Pozornost je věnována především tomu, kdy a za jakým účelem lze tyto prostředky použít.
Vedoucí práce: Martin Dlouhý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses