Drobné bankovnictví v České republice - Matulíková, Iva; Tuček, Miroslav, 1929-2017; Pavelka, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem této práce je představit drobné bankovnictví jako samostatný druh bankovních služeb, popsat jeho charakteristiky a jednotlivé složky a na jejich základě sestavit definici tohoto pojmu. Dále představit historické okolnosti vzniku drobného bankovnictví na území České republiky a jeho vývoj až do současné podoby. Nastínit vybrané aktuální problémy, se kterými se potýká obzvláště v reakci na světovou finanční krizi. Provést rozbor finančních výkazů institucí zabývajících se drobným bankovnictvím a vlastními slovy popsat aktuální situaci v tomto tržním segmentu.
Vedoucí práce: Miroslav Tuček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses