Hodnocení a racionalizace zdravotnických zařízení Pardubického kraje - Bílek, Ondřej (2013)
Cílem mé práce je analyzovat zdravotnická zařízení Pardubického kraje a na základě této analýzy navrhnout opatření pro zlepšení současného stavu