Hodnocení a racionalizace zdravotnických zařízení Pardubického kraje - Bílek, Ondřej; Střítecký, Rudolf, 1946-2018; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Jankůj, Miroslav (2013)
Cílem mé práce je analyzovat zdravotnická zařízení Pardubického kraje a na základě této analýzy navrhnout opatření pro zlepšení současného stavu
Vedoucí práce: Rudolf Střítecký
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: strategický management; zdravotnická zařízení; racionalizace; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; strategic planning; health facilities; rationalization; master's theses