Kreativní techniky a jejich užití - Bílek, Martin; Franková, Emilie, 1949-; Vostarková, Šárka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato práce se zabývá kreativitou a kreativními technikami zasazenými do kontextu organizace a týmu. Teoretická část je členěna na dvě hlavní části. První obsahuje popis kreativity, která je poté zasazena do týmového a organizačního kontextu. Druhá část obsahuje popis jednotlivých kreativních technik a způsob jejich užití. Jsou zde popisovány jak velice rozšířené kreativní techniky jako je brainstorming nebo myšlenkové mapy, tak i méně známé techniky jako je design thinking nebo strategie Walta Disneye. V praktické části je pak zkoumán pohled na kreativitu a využití kreativních technik v různých odděleních společnosti Vodafone Czech Republic a.s. a BTL oddělení reklamní agentury McCann-Erickson Prague pomocí individuálních rozhovorů se zaměstnanci.
Vedoucí práce: Emilie Franková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses