Finanční analýza a finanční plánování Siemens, s.r.o. - Petriashvili, Aleksandre (2013)
Cílem mé bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti Siemens, s.r.o., ocenit finanční situaci podniku, prozkoumat uskutečněné změny a najít z dostupných informací jejich důvody, porovnat dosažené výsledky s konkurencí a sestavit finanční plán pro rok 2013. Práce je rozdělená na teoretickou a praktickou části. V rámci teoretické části, bude popsána metodika finanční analýzy, která je dále aplikována v praktické části. Vypočtené hodnoty porovnávám s výsledky zahraničních společností se stejným zaměřením v podnikání. V poslední části práce je sestaven finanční plán společnosti pro rok 2013.