Analýza controllingu v holdingové společnosti - Voldřich, Karel; Matyáš, Ondřej, 1979-; Verner, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Tato práce se zabývá analýzou stávajícího systému controllingu v holdingové společnosti, přičemž se zaměřuje zejména na oblast prvotního zaznamenávání a organizace účetních případů, tvorbu manažerských výkazů, reporting managementu společnosti a tvorbu finančního plánu. Nejprve je analyzována současná situace controllingového systému a finančního plánování a poté jsou na základě odborné literatury navrhovány úpravy stávajícího systému vedoucí k jeho lepší využitelnosti.
Vedoucí práce: Ondřej Matyáš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses