Podnikatelské prostředí na Ukrajině - Zabolotna, Svitlana (2007)
Cílem této diplomové práce je být objektivním informačním zdrojem, který umožní zahraničním podnikatelům lépe se na ukrajinském trhu orientovat a vytvořit ucelený obraz o současných možnostech investování a podnikání na Ukrajině. Autorka pochází z Ukrajiny a proto má praktické znalosti a zkušenosti z tohoto teritoria. Informace uvedené v této publikaci jsou z dubna 2007, což má zásadní význam pro dynamicky měnící se ekonomické a právní prostředí Ukrajiny.