Podnikatelské prostředí na Ukrajině - Zabolotna, Svitlana; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Kopecká, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Cílem této diplomové práce je být objektivním informačním zdrojem, který umožní zahraničním podnikatelům lépe se na ukrajinském trhu orientovat a vytvořit ucelený obraz o současných možnostech investování a podnikání na Ukrajině. Autorka pochází z Ukrajiny a proto má praktické znalosti a zkušenosti z tohoto teritoria. Informace uvedené v této publikaci jsou z dubna 2007, což má zásadní význam pro dynamicky měnící se ekonomické a právní prostředí Ukrajiny.
Vedoucí práce: Miroslava Sztogrynová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses