Zvláštní ekonomické zóny v Rusku vznik a perspektivy vývoje - Khannanova, Dinara; Bič, Josef; Turečková, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Cílem této práce je popsát vznik zvláštních ekonomických zón (SEZ) v současném Rusku.Zmínena jsou vysvětlení pojmu SEZ,stejně jako charakteristika SEZ ve světě.Proveděna analýza fungování ekonomických zón v SSSR.Prozkoumany podmínky formování a fungování SEZ,definovány etapy jejich zřizování
Vedoucí práce: Josef Bič
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2008
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses