Rozbor výrobního sortimentu Metra Šumperk s.r.o. a návrh směru jeho dalšího vývoje - Tsvetkova, Tsvetoslava (2008)
Cílem diplomové práce je provést kvalifikovaný výhled rozvoje společnosti Metra Šumperk s.r.o. oblasti prodeje vlastních výrobků, a to z pohledu jejich pozice v životním cyklu výrobku. Na základě těchto údajů, požadavků trhu a technických možností potom navrhnout směr jeho dalšího vývoje.