Rozbor výrobního sortimentu Metra Šumperk s.r.o. a návrh směru jeho dalšího vývoje - Tsvetkova, Tsvetoslava; Vávra, Oldřich; Sedláček, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem diplomové práce je provést kvalifikovaný výhled rozvoje společnosti Metra Šumperk s.r.o. oblasti prodeje vlastních výrobků, a to z pohledu jejich pozice v životním cyklu výrobku. Na základě těchto údajů, požadavků trhu a technických možností potom navrhnout směr jeho dalšího vývoje.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2008
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses