Integrace pomocí frameworku SwitchYard - Osmík, Lukáš; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Gála, Libor, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Práce se zabývá problematikou podnikové sběrnice služeb (ESB). V teoretické části je uveden popis ESB a příslušných technologií, které s tímto tématem úzce souvisí. Dále jsou představeny výhody a nevýhody v rámci nasazení a zmapován aktuální trh produktů ESB. Poté je popsán framework SwitchYard. Poslední kapitola teoretické části stručně předsta-vuje další technologie využité v praktické části. Druhá část práce se zabývá návrhem a im-plementací ESB s využitím frameworku SwitchYard. Popisuji zde systémy, které se mají integrovat, dále postup při vývoji jako je příprava prostředí, konfigurace serveru a popsání nejdůležitějších částí vyvinutého systému. Poslední kapitola praktické části se zabývá zhodnocením daného frameworku. Její součástí je pak popis nedostatků, na které jsem při vývoji narazil, a slovní vyhodnocení na základě obecných funkcionalit ESB popsaných v teoretické části.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses