Interní audit na příkladě společnosti British Telecom - Shcharbianok, Alena; Nováková, Lenka; Králíček, Vladimír, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bakalářská práce se zabývá interním auditem a interním finančním auditem. Problematika je řešená z pohledu anglosaských zemí. Práce vysvětluje podstatu interního auditu, jeho funkce ve společnosti. Dále práce popisuje postup při provádění interního auditu, základní techniky interních auditorů, dokumentaci a výslednou zprávu auditu. Zabývá se osobností interního auditora, jeho odbornou přípravou. Zaměřuje se na měření výkonnosti funkce interního auditu. V praktické části je popsána organizace interního auditu v britské nadnárodní společnosti British Telecom, činnost Výboru pro audit a funkce interního finančního auditu dané společnosti.
Vedoucí práce: Lenka Nováková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses