Optimalizace podnikových procesů v LEF s.r.o. - Grombíř, Tomáš (2013)
Diplomová práce se zabývá optimalizací podnikových procesů v potravinářské společnosti. Za tímto účelem je pozornost věnována třem oblastem, a sice procesní analýze, implementaci kalkulačního nákladového modelu a samotné optimalizaci procesů. Teoretická část se zabývá především vazbou mezi procesní analýzou a kalkulací nákladů dle aktivit. Představuje teoretický rámec nezbytný pro praktickou část práce, kde je prezentovaný kalkulační model implementován v podmínkách reálného podniku a na základě získaných informací je provedena optimalizace podnikových procesů.