Optimalizace podnikových procesů v LEF s.r.o. - Grombíř, Tomáš; Kalina, Jaroslav; Smutný, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Diplomová práce se zabývá optimalizací podnikových procesů v potravinářské společnosti. Za tímto účelem je pozornost věnována třem oblastem, a sice procesní analýze, implementaci kalkulačního nákladového modelu a samotné optimalizaci procesů. Teoretická část se zabývá především vazbou mezi procesní analýzou a kalkulací nákladů dle aktivit. Představuje teoretický rámec nezbytný pro praktickou část práce, kde je prezentovaný kalkulační model implementován v podmínkách reálného podniku a na základě získaných informací je provedena optimalizace podnikových procesů.
Vedoucí práce: Jaroslav Kalina
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses