Analýza aktivit společnosti Czechinvest v posledních letech se zaměřěním na Operační program Podnikání a inovace - Ptáčková, Jana; Plchová, Božena, 1936-; Nigrinová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Tato diplomová práce si klade za úkol popsat aktivity Agentury pro podporu podnikání a investic CzechInvest v posledních 6 letech se zaměřením na Operační program Podnikání a inovace, který v tomto období probíhá a na jehož administraci se CzechInvest podílí. Práce se věnuje podnikání v České republice a jeho podpoře. Popisuje programovou podporu pocházející ze strukturálních fondů Evropské unie a soustředí se na Operační program Podnikání a inovace. Práce poté analyzuje projekty zprostředkované agenturou CzechInvest v rámci Operačního programu Podnikání a inovace z hlediska programové, odvětvové a regionální struktury. Dále zhodnocuje míru a programovou strukturu podpory pocházející z tohoto operačního programu, která je určena malým a středním podnikům.
Vedoucí práce: Božena Plchová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses