Zhodnocení komunikačních cest města Jindřichův Hradec - Kohoutová, Kateřina (2013)
Bakalářská práce zkoumá komunikační cesty města Jindřichův Hradec a zhodnocuje jejich kvalitu z pohledu běžných občanů. Ukazuje funkčnost komunikačního mixu města, kterým jsou občané informování o všech místních záležitostech. Pomocí dotazníkového šetření zjišťuje pravdivou účinnost komunikace u jednotlivých skupin obyvatel města. V případě nalezení komunikačních bariér se zaměřuje na návrhy změn či nových forem komunikace, které by mohly zlepšit současný stav komunikačních cest města Jindřichův Hradec