Zhodnocení komunikačních cest města Jindřichův Hradec - Kohoutová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Luštický, Martin, 1982-; Novák, Michal (2013)
Bakalářská práce zkoumá komunikační cesty města Jindřichův Hradec a zhodnocuje jejich kvalitu z pohledu běžných občanů. Ukazuje funkčnost komunikačního mixu města, kterým jsou občané informování o všech místních záležitostech. Pomocí dotazníkového šetření zjišťuje pravdivou účinnost komunikace u jednotlivých skupin obyvatel města. V případě nalezení komunikačních bariér se zaměřuje na návrhy změn či nových forem komunikace, které by mohly zlepšit současný stav komunikačních cest města Jindřichův Hradec
Vedoucí práce: Martin Luštický
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: teritoriální marketing; bakalářské práce; marketingová komunikace; regional marketing; bachelor's theses; communication in marketing; management [obor bakal. práce]