Využití IT v řízení lidských zdrojů - Kvasnička, David; Střížová, Vlasta, 1946-; Turko, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Informační technologie patří mezi jedno z nejrychleji se rozvíjejících odvětví a jejich dopad lze sledovat i na procesech spojených s řízením lidských zdrojů. Vzhledem k tomu, že člověk patří mezi nejdůležitější součásti organizace, je nutné klást na personální činnost velký důraz. Diplomová práce se zabývá vybranými procesy na úrovni oddělení lidských zdrojů a jejich možnou podporou pomocí vhodných softwarových nástrojů. Cílem práce je analyzovat tyto procesy, seznámit čtenáře se současnou softwarovou podporou těchto procesů a najít postupy, které usnadní implementaci těchto nástrojů do firemní praxe a pomohou tak pochopit jejich význam při využití v organizacích.
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses