Analýza trhu IS/ICT - Kashapov, Artur; Benáčanová, Helena, 1947-; Koubský, Petr, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Tato diplomová práce pojednává o problematice trhu IS/ICT, zejména se soustředí na analýzu aktuální situace. První část práce je věnována lehkému pohledu do minulosti a posléze je trhu IS/ICT již analyzován z pohledu faktorů a subjektů trhu. Následující část práce se soustředí na analýzu struktury firem realizujících svou činnost na trhu IS/ICT. Poslední část práce nahlíží do možného vývoje trhu a pokouší se o predikci vývoje, přičemž za klíčové trendy budoucnosti jsou spatřovány dynamické síťové služby, týmová spolupráce, mobilní podnikání, bezpečnost a v neposlední řadě i green computing pro trvale udržitelný rozvoj.
Vedoucí práce: Helena Benáčanová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses