Optimalizace procesu poskytování dotací na sociální služby - Semerád, Ondřej; Oškrdal, Václav; Matuštík, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Práce se zaměřuje na aplikací procesního řízení ve státní správě formou zmapování procesu poskytování dotací na sociální služby a optimalizace tohoto procesu. Za tímto účelem se v první částí zabývá vysvětlením pojmů procesní řízení, proces a procesní modelování, které pro lepší návaznost na reálnou praxi zasazuje do kontextu managementu kvality, který je státní správou oficiálně přijatý. To je náplní druhé části práce, která v úvodu definované pojmy propojuje s reálnou praxí a usnadňuje tak přijetí teoretických přístupů za reálně proveditelné a "nelaboratorní". Poslední část práce se zabývá rozborem získaných dat a samotným modelováním procesu a návrhy na jeho optimalizaci.
Vedoucí práce: Václav Oškrdal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses