Budoucí vývoj automobilky Volvo se zaměřením na novou strategii značky - Kunčík, Pavel (2013)
Cílem této diplomové práce je souhrnně definovat a analyzovat novou podnikovou strategii automobilky Volvo s ohledem na její růstové ambice a komplexně tak nastínit její budoucí vývoj na automobilovém trhu. V rámci tohoto cíle jsem se primárně zaměřil na několik zásadních oblastí současného směřování automobilky, které jsou v posledních několika málo letech pro Volvo stěžejní.