Budoucí vývoj automobilky Volvo se zaměřením na novou strategii značky - Kunčík, Pavel; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Čajka, Radek, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem této diplomové práce je souhrnně definovat a analyzovat novou podnikovou strategii automobilky Volvo s ohledem na její růstové ambice a komplexně tak nastínit její budoucí vývoj na automobilovém trhu. V rámci tohoto cíle jsem se primárně zaměřil na několik zásadních oblastí současného směřování automobilky, které jsou v posledních několika málo letech pro Volvo stěžejní.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses