Vyhodnocování SLA nad HP Quality Center - Doubrava, Jan; Pour, Jan; Vacek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Cílem práce je navrhnout a popsat databázi, která umožní měřit dodržování SLA (Service Level Agreement) dodavateli softwarových aplikací pracujících s nástrojem HP Quality Center. V práci je popsáno konkrétní řešení použité v rámci projektu implementace nového core-systému podniku, popsány jsou také požadavky na funkčnost a využití výstupů navrženého řešení. Stručně je také popsán testovací nástroj HP Quality Centrum, ze kterého se čerpají vstupní data a to, jaké nabízí možnosti pro sledování SLA. Navrhovaná databáze umožňuje výpočty dob skutečně strávených dodavateli na řešení jednotlivých chyb a jejich srovnání s definovanými SLA. Dále bude uveden způsob čerpání dat do navržené databáze a popsány základní reporty využitelné po implementaci navrženého řešení.
Vedoucí práce: Jan Pour
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses