Signální monitoring dodavatelů / zákazníků - Volf, Roman; Molnár, Zdeněk, 1939-; Vejlupek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Diplomová práce se zabývá možnostmi využití metod Competitive Intelligence v praxi. Hlavním cílem práce je navrhnout a realizovat systém sběru, analýzy a distribuce dat koncovým uživatelům ve společnosti Crystal Glamour, a.s. K naplnění tohoto cíle je stanoveno několik dílčích cílů. Analyzovat chod společnosti, najít její silné a slabé stánky, identifikovat příležitosti a hrozby společnosti. Na základě těchto údajů jsou identifikovány cíle CI a informační zdroje, které pokryjí danou oblast zájmu. Poté pomocí softwarových nástrojů od společnosti Tovek, spol. s.r.o. vyhledám a analyzuji relevantní články, které poté pomocí přehledného reportu distribuuji jednotlivým zaměstnancům společnosti.
Vedoucí práce: Zdeněk Molnár
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses