Problematika procesního řízení v logistické společnosti - Petržílka, Radek (2013)
Diplomová práce je cílena na procesy společnosti CS Cargo a.s. V teoretické části se zaměřuji na logistiku, procesní řízení, procesní mapování a v neposlední řadě také lean management, tedy soubor nástrojů na identifikaci a eliminaci činností, které nepřinášejí žádnou hodnotu. Praktická část vychází z části teoretické. Cílem práce je inovovat současnou procesní mapu a popsat procesy. Následně vybraný proces analyzovat, upravit a nastínit možnosti měření jeho výkonnosti. Propracovaný systém řízení vyžaduje pečlivou identifikaci procesů. Jsou to především podnikové procesy, které ovlivňují celkovou kvalitu produktu (služeb) společnosti CS Cargo