Management pacientů s diagnózou bipolární afektivní porucha - Fixová, Pavlína; Lešetický, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pirožek, Petr, 1971- (2014)
Cílem bakalářské práce je přiblížení často podceňovaného psychického onemocnění - bipolární afektivní poruchy. Podstatou onemocnění jsou prudké změny nálad doprovázené výrazně intenzivními projevy emocí. Vzhledem k příčinám a projevům se jedná o onemocnění se složitou diagnostikou a následnou léčbou. Bipolární afektivní poruchu není možné vyléčit, lze pouze stabilizovat její projevy. Opodstatněně je řazena mezi jedny z finančně nejnákladnějších onemocnění.
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: zdravotnický management; bipolární afektivní porucha; terapie; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; health service management; bipolar affective disorder; therapy; bachelor's theses