Návrh strategie v oblasti elektromobility v ČR pro konkrétní společnost - Šlechta, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Dvořák, Jiří; Luštický, Martin, 1982- (2012)
Předmětem diplomové práce je zjištění a posouzení současného stavu elektromobility na území České republiky a návrh dílčí strategie a doporučení pro společnost Mercedes-Benz Česká republika s.r.o. pro tuto oblast. Teoretická část práce se zabývá vymezením teorie strategického řídícího procesu, především pak analýzami vnějšího a vnitřního prostředí a metodologií tvorby strategie. Praktická část práce se věnuje charakteristice společnosti Mercedes-Benz Česká republika s.r.o., přímé analýze odvětví elektromobility a interní analýze společnosti. Závěrem je zpracována souhrnná SWOT analýza a formulace strategie a doporučení pro oblast elektromobility pro společnost
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: strategický management; doprava; elektromobily; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; strategic planning; transportation; electromobiles; master's theses