Podnikatelský záměr – založení hotelu v České republice jako součást franchisingové společnosti Louvre Hotels Group - Mužíková, Jana (2013)
Diplomová práce se zabývá možností založení hotelu Campanile v České republice v rámci hotelové skupiny Louvre Hotels Group, která je druhou největší hotelovou skupinou v Evropě. Navrhovaný hotel by byl provozován na principu franchisingu, který je v současné době mezi podnikateli stále oblíbenější formou podnikání. V závěru práce je vytvořen podnikatelský plán, který má za úkol zjistit, zda by bylo reálné hotel tohoto typu v České republice provozovat.