Podnikatelský záměr – založení hotelu v České republice jako součást franchisingové společnosti Louvre Hotels Group - Mužíková, Jana; Valentová, Jana; Dragula, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Diplomová práce se zabývá možností založení hotelu Campanile v České republice v rámci hotelové skupiny Louvre Hotels Group, která je druhou největší hotelovou skupinou v Evropě. Navrhovaný hotel by byl provozován na principu franchisingu, který je v současné době mezi podnikateli stále oblíbenější formou podnikání. V závěru práce je vytvořen podnikatelský plán, který má za úkol zjistit, zda by bylo reálné hotel tohoto typu v České republice provozovat.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses