Analýza rozhodovacích procesů v dané firmě - Candrová, Pavla; Černý, Jan, 1935-2020; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Tesař, Martin (2013)
Práce se zabývá rozhodovacím procesem ve vybrané firmě. Konkrétním rozhodovacím procesem je volba dodavatele v centrálním nákupním oddělení firmy. V první části práce jsou uvedeny teoretické základy pro tento problém, jeho prvky, struktura a faktory, které na tento proces působí. Dále jsou v této teoretické části uvedeny kroky rozhodovacího procesu a metody, které lze využít. V začátku praktické části jsou uvedeny informace o prvcích rozhodovacího procesu ve vybrané firmě a následně je popsán skutečný rozhodovací proces volby nového dodavatele a hodnocení dodavatele
Vedoucí práce: Jan Černý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: rozhodování; dodavatelé; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; decision making; suppliers; bachelor's theses