Analýza použitelnosti cloud computingu pro práci na dálku - Pospíšil, Václav; Pour, Jan; Machovský, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Cloud computing se v posledních letech stal seriózním hráčem na poli ICT. Svými technickými a především ekonomickými vlastnostmi může změnit v organizaci pohled na buducnost. V diplomové práci jsou právě tyto přínosy zkoumány a dány do souvislostí s prací na dálku. Flexibilita jak na straně organizace, tak i jednotlivce může být rozhodující v kritických chvílích. Jakou míru vlivu má flexibilita, je předvedeno na modelovém příkladu společnosti, která se rozhodla pro zavedení práce na dálku skrze prostředky, které nabízí cloud computing.
Vedoucí práce: Jan Pour
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses