KURZOVÉ RIZIKO V MEZINÁRODNÍM OBCHODĚ A MOŽNOSTI JEHO ŘÍZENÍ - Janda, Jan (2013)
Cílem této práce bylo vytvořit efektivní zajišťovací strategii pro českou importní farmaceuticku společnost Heaton. Za tímto účelem byly využity teoretické poznatky z první a druhé kapitoly a interní data společnosti. Tato práce je určena zejména vedení společnosti, avšak může zároveň sloužit i jako inspirace dalším zájemcům o tuto problematiku.