KURZOVÉ RIZIKO V MEZINÁRODNÍM OBCHODĚ A MOŽNOSTI JEHO ŘÍZENÍ - Janda, Jan; Taušer, Josef; Fričová, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem této práce bylo vytvořit efektivní zajišťovací strategii pro českou importní farmaceuticku společnost Heaton. Za tímto účelem byly využity teoretické poznatky z první a druhé kapitoly a interní data společnosti. Tato práce je určena zejména vedení společnosti, avšak může zároveň sloužit i jako inspirace dalším zájemcům o tuto problematiku.
Vedoucí práce: Josef Taušer
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses