Analýza nabídky průvodcovských služeb v turistickém regionu Jižní Čechy - Paštyková, Markéta (2013)
Práce se zabývá nabídkou průvodcovských služeb v turistickém regionu Jižní Čechy. Vymezuje základní definice průvodcovských služeb. Zabývá se legislativou týkající se průvodcovských služeb. Představuje významné atraktivity cestovního ruchu v turistickém regionu Jižní Čechy. Podrobně popisuje nabídku průvodcovských služeb v tomto regionu. Hodnotí průvodcovské služby a navrhuje jejich zlepšení. Hodnotí využití potenciálu pro poskytování průvodcovských služeb v regionu.