Analýza nabídky průvodcovských služeb v turistickém regionu Jižní Čechy - Paštyková, Markéta; Jarolímková, Liběna; Valentová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Práce se zabývá nabídkou průvodcovských služeb v turistickém regionu Jižní Čechy. Vymezuje základní definice průvodcovských služeb. Zabývá se legislativou týkající se průvodcovských služeb. Představuje významné atraktivity cestovního ruchu v turistickém regionu Jižní Čechy. Podrobně popisuje nabídku průvodcovských služeb v tomto regionu. Hodnotí průvodcovské služby a navrhuje jejich zlepšení. Hodnotí využití potenciálu pro poskytování průvodcovských služeb v regionu.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses