Podnikatelský záměr rozvoje reklamní agentury - Dubová, Ludmila (2013)
Tato diplomová práce pojednává o podnikatelském záměru firmy Miroslav Duba. Teoretická část obsahuje potřebné informace pro postup zpracování podnikatelského záměru. V praktické části je zpracován podnikatelský záměr pro výše uvedenou firmu, který zahrnuje marketingový, investiční a finanční plán